Bayındır Çırpı Mustafa Adanır Ortaokulu

Belgegeçer : 90 232 583 60 17
WEB https://cirpioo.meb.k12.tr
Adres : Mektep Mahallesi Çırpı Bayındır/İZMİR
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaçları çerçevesinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yeniliklere açık, toplumsal olaylara duyarlı, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ahlaki değerlere sahip, sorumluluklarını bilen bireyleri yetiştirmek ve çocuk dostu okul olmak için varız.
MİSYON : Öğrenciler arasında “biz” kavramını, paylaşım ve işbirliğini ortaya çıkarmak, Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-15.20
Servis : Havuzbaşı,Çiftçigediği köylerinden okul servisleri vardır.
Ulaşım : Otobüs, minibüs ve tren yolu ile. Bayındır´dan 727 Eshot otobüsü, Bayındır-İzmir dolmuşları ile, Ödemiş´den 795 Eshot otobüsü ile, Ödemiş-Tire-Bayındır yönünden tren ile,
Yerleşim Yeri : Çırpı Mahallesi Bayındır/İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 68 Km Bayındır İlçe Merkezine 17 Km Torbalı´ya 14 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :